måndag, september 27, 2010

Varmt

Det var så varmt i natt! Jag sov dåligt och låg och vände och vred mig och låg utanför täcket och vände på täcket och försökte att kyla ner mig. Jag var obehagligt varm. Som om jag hade ont i huvudet. Fast det hade jag inte...

Jag steg upp lite tidigare än vanligt i morse. Jag hann platta håret för första gången på länge, länge. Det var nice! Jag är ovanligt nöjd med håret idag och det känns skönt!

I helgen hade vi sjukt mycket att göra, men som vanligt när jag är stressad får jag inte gjort något alls. Jo, lite fick jag ju faktiskt gjort och min man fick också gjort en del, men det är så mycket som ska göras och även om det blir bättre när det är klart ser det inget vidare ut nu på vägen... Vi har plockat bort cd-hyllorna helt och satt upp en liten söt hylla på väggen i stället. Där har jag nu satt favoriter och annat. Jag är riktigt nöjd! Och min man har fått ett provisoriskt bord på sin sida. Det är lite stort, men när vi hittar ett mindre kommer det nog att bli bra. En golvlampa hade inte varit helt fel heller...

Vi har fixat med nätverket också, alldeles för många sladdar låg kors och tvärs genom rummen. Vi rationaliserade bort ett par sladdar och tydligen internet samtidigt. Det tog ett tag innan vi insåg att TV:n var boven i dramat. Nu har vi löst det tillfälligt, men min man ska fixa en permanent lösning inom en snar framtid. Hoppas jag.

I lördags var vi och shoppade en outfit till mig. Jag är väl ganska nöjd, behöver ett festligt linne och ett par festliga strumpbyxor till bara. Sen är jag nog nöjd. Hoppas jag! Vi hann även med att träna lite och lite är väl bättre än inget? Jag försöker i alla fall intala mig det.

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Lite träning är absolut jättemycket bättre än ingen :-)

åsa sa...

Tack!!! :-)