fredag, september 24, 2010

TGIF!!!

Så skönt att det äntligen är fredag! Jag är trött och har på gränsen till huvudvärk. I morse orkade jag inte stiga upp, trots att jag gick och la mig ganska tidigt igår. Jag tänkte ligga och läsa, men somnade ganska omgående. Jag lyxade till det med en latte i morse, men den hjälpte inte mot huvudvärken. Fast den var god! Mycket god!

Idag har jag tänkt hinna att ta fembussen hem. Det blir i så fall första gången den här veckan. Men innan jag tar bussen hem ska jag köpa något fantasifullt som vi kan ha till förrätt ikväll. På lunchen borde jag gå och köpa mig en deo och en hårprodukt, men frågan är om jag orkar? I morgon ska vi åka och handla, kanske kan deo och hårprodukt vänta tills dess? I morgon hoppas jag på att vara inspirerad att köpa växter att dekorera trappan med. De som står där nu är mer döda än levande... En fin och blommande trappa hade varit trevligt till cocktailpartyt.

Men det är sååå skönt att det är fredag!  Och så skönt att det är lön och så skönt att det är helg och jag ska verkligen ta mig tid att träna i helgen.

Nä, om jag skulle ta och få jättemycket gjort nu så att jag kan gå i tid i eftermiddag...?

Inga kommentarer: