söndag, september 12, 2010

Ont i huvudet

Idag har jag inte fått mycket gjort. Igår när jag gick och la mig hade jag migrän som inte ville gå över trots nattpanodil och våt handduk på pannan. Dessutom fick jag min man att gå upp mitt i natten och ge mig en alindrin och kyla ner handduken. Det hjälpte ändå inte. Jag orkade inte stiga upp i morse. Jag var låg och bara orkade inte. Inte förrän min man messade mig att frukosten var klar steg jag upp. Ja och sen har jag inte gjort mycket mer idag. Mer än legat i soffan och försökt få ihop NYC bloggen. Den är nästan klar, men jag blev trött så jag får göra resten i morgon. Jo, jag har ju faktiskt planerat cocktailpartyt också. Jag tror att jag fått ihop det ganska bra. Jag överlämnar nu listan till Modern som ska hjälpa mig med maten. Tror det kan bli himla bra det här!

Igår var vi på Ikea och shoppade loss. En tavla, en spegel och en lampa blev det. Allt ligger fortfarande i sina förpackningar och väntar. Förmodligen kommer det att ligga där hela veckan.

Vi skulle ha tränat i helgen, men det blev inte så. Inget blev som vi hade tänkt oss, men det blir nog bra ändå till slut. I morgon ska jag inte ha ont i huvudet och då ska vi träna. Och på något magiskt vis kommer vi att ha massor med tid över nästa vecka så att vi hinner rensa ut kökshallen och träna och planera middagar och laga middagar...

Nu tittar vi på Glee, om en stund ska jag gå och lägga mig med en alindrin och kanske en våt handduk. Huvudvärken är fortfarande kvar, men i morgon är det jobb igen.

Jag har namnsdag idag och för första gången på länge, länge, så kom min man ihåg det! I fredags fick jag fina, fina solrosor och idag plockade han en fin bukett dahlior. Och jag fick oxfilé till lunch och jag fick oxfilé till middag. Så härligt att få bli bortskämd!

Solrosorna och dahliorna

Inga kommentarer: