lördag, augusti 21, 2010

Resfeber

I morse vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Jag bara låg och vände och vred mig och stressade över packningen. Till slut steg jag upp och gjorde slag i saken. Nu tror jag att jag har allt under kontroll. Jag ska bara rensa ur handväskan och packa ner alla laddare till kameror och telefoner. Skönt att planet inte går förrän vid 12 i morgon.

Jag var otroligt stressad hela dan igår och hela förmiddagen idag. Jag har köpt lugnande naturläkemedel på apoteket som jag hoppas ska hjälpa mig. Förhoppningsvis kan man köpa någon slags sprit på planet också. Fast lite bättre känns det nu i alla fall. Min man har lämnat jyckarna på hotellet och jag har varit och klippt mig. Jag är inte jättenöjd med min klippning eftersom hon klippte det kort. Åtminstone känns det kort för att vara jag. Bara strax under axlarna är det. Tur att det växer ut snabbt...

Det känns alldeles för tomt här utan hundar och katter och snart ska vi äta middag och inte behöver vi gå ut någon kvällsrunda. Vi lär nog komma tidigt i säng ikväll. Bara lite, lite att packa innan. Hoppas jag kan sova inatt!

Inga kommentarer: