onsdag, augusti 04, 2010

Humlor i skymningen

När jag duschade i morse stod jag och tänkte på att vi ska gå och se Dan Hylander på lördag. För att komma i stämning började jag sjunga lite på Humlor i skymningen... Men vänta lite... Så heter den väl inte? Skuggor i skymningen ska det ju vara. Lite förvirrad kanske...?

Jag träffade min man på lunchen. Jag letade efter träningskläder men hittade inga. Beställde snabbt och lätt en outfit på HM.se i stället. Däremot provade jag en snygg svart klänning som fick mig att se ut som en evil nurse. Jag hade kunnat tänka mig den, men just nu är jag alldeles för snål. Måste spara pengar inför NYC ju. Ja, och så ska jag ju köpa en fin födelsedagspresent till min man...

Igår var jag så sjukt trött när jag kom hem från jobbet. Jag orkade inte göra mycket mer än bara ligga i soffan och ligga. Så jag gjorde det. Låg i soffan hela kvällen. Och somnade när vi tittade på House.

Jag har lite ont i huvudet idag, men inte så att jag direkt känner att jag borde ta en treo och då borde jag nog inte ta någon treo alls? Fast jag tänker på det hela tiden. Nåja, nu är det bara 2 1/2 dagar kvar till semester. S.E.M.E.S.T.E.R!!!

Inga kommentarer: