onsdag, juli 28, 2010

Trött, trött, trött...

Jag gick från jobbet vid fyra igår. Jag kände mig inte alls bra. När jag kom hem la jag mig i soffan och såg ett avsnitt Beverly Hills. Ett gammalt avsnitt och jag blev sugen att se alla de gamla avsnitten. Min man kom hem och gick ut med jyckarna och jag sov ett par timmar i soffan. Vi hade kaffe och macka till middag och när vi ätit gick vi ut och planterade mina nya rudbeckior i rabatten min man grävt. Sen såg vi 17 Again och gick och la oss. Jag var så trött.

I morse vaknade jag inte. Jag märkte inte att min man steg upp, jag hörde inte väckarklockorna, jag sov otroligt djupt. Som om jag tagit en sömntablett och det hade jag inte. Jag var så trött. Till sist fick jag tvinga upp mig. Jag sitter på jobbet nu och känner mig inget vidare. Jag är trött och tung i huvudet och har ont i magen och vill helst av allt gå hem och lägga mig igen. Om jag inte mår bättre vid elva har jag gett mig lov att gå hem. Det brukar hjälpa. Då brukar jag må bättre, eller åtminstone glömma bort att jag mått dåligt...

Men för att inte bara gnälla så kan jag ju meddela att jag är glad över att det är fint väder ute. Och rabatten med de nya rudbeckiorna blev jättefin. I helgen ska jag ta kort på alla rudbeckior och skriva ner vilka jag har och vilka jag inte har.

Inga kommentarer: