fredag, juli 30, 2010

TGIF!!!

Så skönt att det äntligen är fredag!!! Jag har fortfarande ont i huvudet och är hemma idag igen. Inte lika ont som igår, men ändå för ont för jag ska kunna koncentrera mig på jobbet. Jag dricker kaffe och treo nu och hoppas på det bästa. Det är ju fredag!

Igår hämtade min man mina böcker på posten och jag började på Scarpetta. Den är på engelska och jisses, jag fattade ingenting! Jag kände mig lite panikslagen tills jag tänkte att den förmodligen hade varit lika krånglig att förstå på svenska. Sen gick det bättre...

Vi hade räkor till middag igår och såg två avsnitt av House. Det var riktigt nice att återse Dr House. Jag hade ont i huvudet och gick och la mig vid tio, tog två nattpanodil (som uppenbarligen inte hjälpte). I morse vaknade jag av min klocka ringde, stängde av den, konstaterade att jag hade ont i huvudet, slumrade till. Undrade varför min man inte steg upp och varför hans klocka inte ringde. Försökte somna om, blev störd av Dolly som gnällde. Väckte min man och undrade varför hans klocka inte ringde och varför han inte steg upp och det visade sig att han trodde att det var lördag. Det förvirrade mig och jag trodde också för en sekund eller två att det kanske var lördag. Vi kom fram till att det var fredag, min man steg upp, jag försökte somna, men Dolly gnällde. Jag gick ut med jyckarna för att få lite ro att somna om, men huvudvärken blev värre av den kvava luften och jag blev helt slut och jag orkade inte gå upp och lägga mig. Nu ligger jag i soffan och trängs med jycksen och önskar att de ville lägga sig på golvet i stället.

Men det är skönt att det är fredag, det är skönt att det är grått och regnigt ute, lite lättare att ligga inne med huvudvärk då...

Nu får jag nog ta och svepa det sista av treon.

2 kommentarer:

Jörgen sa...

Vilken besvikelse det var! En kort stund var jag helt övertygad om att det var lördag... Hoppas inte hundarna är alldeles för jobbiga.

åsa sa...

Det var så gulligt av dig att du verkligen trodde det var lördag. Jag blev nästan övertygad...

Hundarna är helt okej nu när de har kräkts av sig lite. Även om de fortfarande trängs...