fredag, juli 23, 2010

TGIF!!!

Inatt drömde jag att jag var ute och joggade(???) och vaknade med ett ryck! Sen kunde jag inte somna om på en stund. När jag väl somnade om sov jag dåligt och vaknade flera gånger och inbillade mig att jag mådde dåligt. Fast jag mådde inte dåligt. Jag mår hur bra som helst och är inte i närheten av hur trött jag inbillade mig att jag skulle vara. Fast jag har lite ont i huvudet och det är förmodligen på grund av vädret och sömnbristen.

Igår blev jag hämtad vid två av Modern och Syrran och vi åkte till Fasterns kolonistuga. Så himla mysigt där är! Det är hennes trädgård som inspirerat mig att ha en rosenträdgård. Nu har jag ännu fler rosor på min önskelista. Fast tyvärr kommer jag inte ihåg vad rosorna hette, så jag får fråga Modern.

Vi drack vin och åt ost och rostbiff och en jättegod kräftsallad som var stark. Gott! På väg hem till mig åkte vi inom Moderns väninna som också är en före detta arbetskamrat som jag har sett sen jag var liten, men nu var det hur många år som helst sen jag såg henne sist men hon såg precis likadan ut.

Modern dumpade Syrran och mig hemma hos oss och gick en sväng i trädgården innan hon körde iväg. Mannen lagade mat och jag och Syrran snackade och sen satt vi ute och åt och drack vin tills det blev alldeles för mörkt.

Vi kom i säng vid tolv men jag kunde inte slita mig från korsordet. Jag höll väl på till klockan var nästan ett eller nåt. Korsord är farligt! I morse när jag kom ut ur duschen fastnade jag också med ett korsord och fick verkligen tvinga mig att lägga det från mig. Hur tänkte jag där? Jag vet ju att jag inte har obegränsat med tid på morgnarna. Är det inte korsord som lockar mig, så är det konstiga projekt på datorn...

Två veckor kvar till semester och jag längtar! Jisses, vad jag längtar! Men i morgon är det äntligen lördag och det är ju nästan som semester. Vi har inget speciellt inplanerat och det ska bli skönt att bara ta helgen som den kommer. Det hade varit lite nice med grått väder så vi orkar trädgårdsarbeta. Och så hoppas jag på att det finns tid och ork till att åka till Flyinge Plantskola...

Så skönt att det äntligen är fredag!

Inga kommentarer: