torsdag, oktober 08, 2009

Kanelsnäckor igen

Min man hade med sig kanelsnäckor hem igår och jag tryckte i mig massor. Det var så gott! Jag åt de sista till frukost idag. Gott och onyttigt!

Jag är såklart fortfarande hemma. Ligger i soffan och snorar och hostar och slemmar. Jag är tröttare idag än igår och vet inte om jag orkar läsa eller om jag ska spela spel. Kanske kolla på Sugar Rush som Katta tipsat om? Just nu känns det som om jag kommer att stanna hemma i morgon också. I morgon!? På min födelsedag?! Hur kul känns det...??? På sin födelsedag ska man ju vara frisk och kry! Men vem vet? Jag kanske känner mig frisk i morgon bitti? Igår eftermiddag kände jag mig mycket bättre. Tills min man kom hem. Då började jag att nysa och snora och kände mig varm och matt. Jag kanske är allergisk mot honom? Eller så var det väldigt ansträngande att plötsligt behöva umgås och prata?

Det är lite farligt för mig att ligga hemma utan något att göra. Jag har shoppat loss på iTunes. En hel skiva och två låtar har det blivit än så länge. Det är nog bäst att jag inte tittar mer, vem vet hur mycket pengar jag gör av med då...?

Nä, nu blev jag trött och snuvig igen. Kanske bäst att jag vilar en stund så att jag är frisk till kalaset på lördag...?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på Födelsedagen!!
Kram Ingrid

åsa sa...

Tack!!! :-)