tisdag, oktober 06, 2009

Fortfarande ont i halsen...

Jag gick inte och la mig igår. Av någon outgrundlig anledning var jag hur pigg som helst och kom inte i säng förrän efter tolv. Jag trodde att det skulle få mig att sova bättre, men naturligtvis inte... Jag vaknade flera, flera gånger under natten. Och när jag inte var vaken drömde jag att jag var superförkyld. Jag blev faktiskt förvånad när jag vaknade och fortfarande bara hade ont i halsen och kände mig frisk för övrigt.

Jag var hos doktorn i morse. Förmodligen är mitt svullna eksemöga framkallat av någon allergi. Jag har fått kortisonsalva som jag ska ta på två gånger om dan. Hoppas, hoppas verkligen att det hjälper!

Idag har det gått trögt på jobbet. Jag har jobbat och jobbat och jobbat, men ändå kommer jag ingen vart. Det dyker upp än det ena, än det andra hela tiden och fast jag tror att jag har kommit ikapp så lyckas jag vara lite mer efter... Men ikväll jobbade jag till sju och nu tror jag faktiskt att jag är i kapp... Jag har ju mycket jag vill hinna med utanför jobbet den här veckan ju!

Lite mysigt är det faktiskt att komma hem sent från jobbet. Min man hade maten nästan klar idag. Lyxigt!

Inga kommentarer: