torsdag, oktober 01, 2009

Äntligen oktober!

Äntligen är det oktober! Äntligen är hösten här på riktigt! Idag hade jag kappa på mig för första gången. Vårkappa, inte vinterkappa. Oktober är den bästa månaden av alla; hösten sätter igång på riktigt, det är mörkt och mysigt om morgnar och kvällar, Bob Geldof fyller år om ett par dagar och sist men inte minst... Jag fyller år om bara drygt en vecka!

Igår gick jag en sväng på stan efter jobbet. Eller, jag gick en sväng på Lindex... Jag är sugen på en ny grå kofta och hade spanat in en på Lindex, men när jag såg den igen insåg jag att den inte var något för mig. Den hade en konstig grå färg och materialet kändes som om det skulle bli konstigt efter ett par tvättar. Så det blev ingen kofta och inget annat heller... Jag ska gå en sväng på stan på lunchen idag och hoppas att jag hittar en grå kofta. Och jag måste köpa allergitabletter och ögondroppar. Jag är allergisk som fan just nu och jag vet inte mot vad. Irriterande!

Ikväll måste jag planera vad vi måste hinna med innan mitt födelsedagsfirande. Jag vill ju göra ett tjusigt krukarrangemang att ha på trappan och vi måste städa i trädgården och jag måste planera vad vi ska äta och vi måste städa. Men bara jag får planerat allt så ordnar det sig säkert. Vi får vara effektiva på lördag.


Inga kommentarer: