fredag, september 11, 2009

TGIF!!!

Skönt att det är fredag!!! Jobbigt att jag vaknade med huvudvärk! Men härligt att det var höst i luften i morse. Och härligt att det är fredag!

Ikväll ska vi ha läsfredag igen. Det var så mysigt förra veckan att vi bestämde oss för en repris. Fast innan vi börjar läsa ska vi se Top Model. Till middag blir det Bookmaker Toast. Det är evigheter sen vi åt det sist. Det ska bli riktigt gott. Och jag ska gå ut en sväng på lunchen och köpa gott vin.

I morgon ska vi försöka stiga upp tidigt och åka ut i skogen. Kanske har vi tur och hittar en svamp eller två. I vilket fall som helst får hundarna en rejäl runda. Det kan de behöva... Fast den där Daisy har faktiskt gått ner hela tre kilo! Bara genom att byta kost. Duktig tjej tycker jag!

En stund senare...

Jag blev visst lite väl "shopping happy" när jag var ute på lunchen. Det slank med både det ena och det andra fast jag egentligen bara skulle ha vin och bröd... Fyra flaskor vin blev det fast jag bara skulle ha två, men de där jag råkade se när jag stod i kön såg så goda ut... Och strumpbyxor i precis rätt vinröd nyans hade de på Åhléns och jag behöver ju verkligen strumpbyxor och vem kan motstå när man får köpa fem och bara betala för fyra...? Och det där lacket var jag ju bara tvungen att ha liksom... Och man fick faktiskt med ett choklad när man köpte Amelia... Nä, nu ska jag minsann snåla i två veckor tills det är lön!

Inga kommentarer: