måndag, september 28, 2009

Helg utan treo

Jag vet inte hur många gånger jag tänkt på Treo idag. Visst, jag har ont i huvudet, men har jag verkligen så ont? Är det mitt beroende som är på väg tillbaka igen? Är det inbillning? Är det för att det är måndag...? Jag tänker i vilket fall som helst inte ta någon treo idag.

Helgen var som vanligt alldeles för kort. Det känns som om jag tillbringar varje helg med att ta igen förlorad sömn från veckorna. Jag måste nog ta itu med mina sömnproblem snart. Jag vet inte hur många gånger jag vaknar per natt. Det är oerhört frustrerande att aldrig sova en hel natt. Det är oerhört frustrerande att alltid vara trött...

Men vi hann ju med lite i helgen. I lördags var vi i Skrylle och promenerade med hundarna. När vi kom hem åt vi lunch och städade och till middag åt vi lammrostbiff med ugnad potatis och trattkantarellsås. Mycket gott!

I söndags besökte vi Entré. Det var första gången för min man. Vi köpte inget, även om jag såg en fin kappa och min man en tjusig kofta. Vi var nog inte på shoppinghumör helt enkelt... När vi kom hem planerade vi veckans middagar och sen körde min man först och lämnade väska och kattbur hos svärmor (min svärmor, hans mor) och handlade på vägen hem. Jag låg i soffan och läste två böcker och bloggade och spelade lite Sims och funderade på vad vi behöver hinna med innan vi ska fira min födelsedag.

Inga kommentarer: