måndag, augusti 24, 2009

TGIM!

Jag har så ont i huvudet! Jag har ju haft ont i huvudet nästan hela helgen. Är det inte dags att det går över nu då???

I morgon åker vi till London och jag är inte helt säker på att jag har allt under kontroll... Hur dags måste vi stiga upp? Hur dags måste vi åka? Har vi frukost hemma? Är alla kläder tvättade? Nåja, det löser sig väl... Jag ska försöka gå från jobbet vid fyra idag. Jag borde hinna packa och fixa och ha mig innan vi måste sova.

I lördags var vi och firade Beckas födelsedag. Vi drack fördrinken på takterassen och det var himla mysigt! Alldeles i terassdörren satt det en otäck spindel som var så stor att det var overkligt. Jag blev inte så rädd som jag trodde att jag skulle bli, men det var nog för att den satt stilla. Hade den rört sig mot mig hade jag förmodligen kastat mig från takterassen...

Till förrätt åt vi goda, goda kräftor och sen var jag så mätt att jag knappt orkade äta huvudrätten. Fast ett par bitar fläskfilé fick jag ner ändå... Gott var det och mätt blev jag!

När det var dags att åka hem fick jag jätteont i huvudet och ju närmre hemmet vi kom desto ondare fick jag. När vi väl var hemma fick min man leda in mig från bilen. Jag hade så ont att jag knappt var vid medvetande.

Igår var vi hos svärmor och åt lunch. Hon bjöd på fläskfilé och potatissallad och det var hur gott som helst. Jag var trött och hade ont i huvudet och var nästan på väg att somna när svärmor och min man gick ner i källaren för att titta på resväskor. Men jag spelade lite spel på mobilen och lyckades hålla mig vaken.

Huvudvärken håller i sig. Jag vaknade med huvudvärk igår trots att jag tog två tabletter innan jag gick och la mig. Jag tog ytterligare två innan jag gick och la mig igår och jag har tagit en treo nu på morgonen. Det vill bara inte gå över... Men hellre nu än när jag är i London.


Inga kommentarer: