fredag, augusti 21, 2009

TGIF!!!

Det är nog vetskapen om att det är fredag idag som gör att jag känner mig halvskaplig istället för heltrött. Jag har sovit sjukt dåligt inatt. Det åskade och som vanligt kan inte Dolly sova om det åskar. Och kan inte Dolly sova får inte vi sova. Alltså fick dogsen komma och lägga sig hos oss och jag och min man fick dela på halva sängen. Jag låg med ett ben på golvet, typ... Dolly bredde ut sig på tvären över halva sängen och tyckte förmodligen att vi tog för stor plats.

Det är kvavt som attan ute och jag har ont i huvudet. Det känns bättre nu än i förmiddags i alla fall. Efter jobbet ska jag gå inom Hemköp och köpa ost och salami till ikväll. Det blir en helkväll med ostfondue, ost, salami och gott vin. Och Lost förstås... Vi hann bara se ett avsnitt igår.

I helgen bara måste jag bestämma mig för vad jag ska ha med mig! Vad vill jag ha på mig? Vad ska jag läsa? Hur vill jag sminka mig? Hinner vi tvätta allt?

Jag läser Stenapan av Jeffery Deaver just nu. Det är andra gången jag påbörjar den och den här gången kan jag faktiskt inte förstå att jag slutade förra gången... Jag vill bara läsa mer och mer... Kanske är jag mogen för den kinesiska maffian den här gången? Det låter lite otroligt faktiskt... Men jag läser. Att läsa är bra.

Idag fredag, snart möte, sen fredagskvart och en stund därefter dags att gå hem. Låter som en bra plan tycker jag!


Inga kommentarer: