torsdag, augusti 20, 2009

Presenter, Lost och bussmög

Nu är jag i alla fall klar med alla födelsedagspresenter till min man. Puh! Skönt! Det betyder att jag kan koncentrera mig på att se så att vi har allt inför resan på tisdag. Och se så att hundarna och katten har allt inför sin semester. Hundarna ska bo på hotell och katten hos "farfar". Jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig, men idag köpte jag tandkräm och handtvätt. Det är ju alltid bra att ha. I helgen måste vi hinna med att tvätta och packa och gå på middag hos Becka och äta lunch hos svärmor. Och jag skulle såklart gärna vilja hinna med ett avsnitt Lost eller tre...

Vi har börjat på säsong 5 av Lost nu. Helt obegripligt! Jag fattar ingenting! Men säsong 4 verkar mer och mer begriplig nu i backspegeln... Det ska verkligen bli spännande att se hur de får ihop det hela!

Igår gick jag och Ingrid en sväng på stan. När jag skulle åka hem hade jag ett jäkla problem. Det kom liksom ingen buss som gick hem till mig! Jag stod och väntade på bussen i ungefär 40 minuter! Djävla skit! Jag var så irriterad, så irriterad! Det kom hur många 131 och 171 som helst, men inga 130, 132 eller 172. När det väl kom en 130 hoppade jag på och glömde nästan busskortet i automaten. Jag var irriterad när jag kom hem. Nästan gråtfärdig faktiskt... Men min man städade för fullt så jag satte i gång med maten samtidigt som jag pratade med Modern i telefon och efter ett tag hade jag nästan glömt bort hela bussfiaskot.

Inga kommentarer: