måndag, augusti 17, 2009

Lostmaraton och skogspromenad

I lördags hade vi sovmorgon och sen placerade vi oss i soffan och kollade på Lost hela dan. Det regnade ju! Åtminstone tillräckligt för att vi skulle kunna ha det som ursäkt för att kolla Lost. Vi kollade så att vi hade mat hemma och sen parkerade vi oss i soffan med hundarna och tokkollade på Lost. Jag vet inte hur många avsnitt det blev, men vi har nog sett halva säsong 4 nu också. När vi är klara ska vi se allt extramaterial innan vi börjar på femman. Sen får vi vänta fyra, fem månader innan säsong 6 visas. Hur ska vi klara det???

I söndags hade vi också sovmorgon och efter en sen frukost packade vi in oss i bilen och körde ut i skogen för att plocka lite svamp. Vi hittade faktiskt lite svamp. Inte mycket, det mesta var bara småttingar, men ändå. Vi hittade lite svamp! Hundarna tyckte att det luktade ovanligt gott i skogen och när vi var alldeles för trötta, för varma och för hungriga så åkte vi hem och åt, tvättade och duschade.

Idag har jag jobbat hela dan. Det gick trögt, jag har för mycket annat att tänka på:

Vad ska jag ha med mig till London? Får vi verkligen plats med packningen i den lilla resväskan? Vad ska jag köpa till min man i födelsedagspresent? Vad ska jag laga i födelsedagsmiddag till honom? Hur ska jag få tag på den perfekta lila ögonskuggan? Vilken är den perfekta lila ögonskuggan?

När vi kom hem gick vi ut med hundarna, åkte och handlade och nu lagar vi mat. Min man lagar mat. Jag sitter i soffan och har ont i fötterna och undrar hur mina stackars känsliga fötter ska klara fyra dagar i London??? Men snart är maten klar och då blir det ett avsnitt Lost. Eller två... Sen ska jag börja på en ny bok. Om jag orkar...

Inga kommentarer: