fredag, juli 31, 2009

TGIF!!!

Äntligen fredag igen! Jag är urtrött! Jag har sovit hur dåligt som helst inatt. Jag vaknade strax efter tre och hade jätteont i magen. Till slut bad jag min man gå ner och ta mitt värmehjärta. Då hade jag försökt att använda hans händer som värmekälla en lång stund, men de var inte tillräckligt varma. Värmehjärtat var tillräckligt varmt och hjälpte mig att somna om.

Nu har jag inte ont i magen längre, men jag är trött och har ont i huvudet. Jag drack precis en kopp kaffe och hoppas att det hjälper. Jag har blivit beroende av svart pulverkaffe, det är det godaste jag vet! Jag är aldrig sugen på latte längre, bara svart pulverkaffe. Mmmmm...

Igår såg vi klart Lost och jag vill bara se mer och mer och mer! Och nu måste jag vänta ända tills i morgon! Hoppas nästan på regn och rusk så att vi kan sitta inne med gott samvete. Fast vi behöver faktiskt plantera lite nyinköpta rhododendron också. Och min man måste klippa träden. Och vi borde faktiskt åka ut i skogen och hoppas på svamplycka. Men när vi inte gör allt det där så vill jag kolla Lost!

Det är i alla fall skönt att det är fredag och det ska bli kul att gå ut med tjejerna ikväll.

Inga kommentarer: