fredag, juli 17, 2009

TGIF!!!

Fan så skönt det är med fredag!!! Ännu skönare hade det varit om jag hade varit ledig i helgen. Nu är jag inte det och så får det vara. Det är ju så varmt hela tiden. Jag står inte ut med denna värme. Det är varmt överallt! Alldeles för varmt på jobbet, jag orkar inte tänka och kan knappt koncentrera mig. Alldeles för varmt ute, utom om man hittar ett skuggigt ställe där det råkar blåsa lite... Tyvärr är såna ställen alldeles för svåra att hitta... Alldeles för varmt hemma! Jag står knappt ut med att vara hemma om inte fläkten är på. I morse hade jag svårt för att slita mig från sängen. I sängen är det svalt och skönt eftersom fläkten står på för fullt. Men det verkar ju som om det ska bli lite kallare nu. Jag håller tummarna hårt, hårt!

I onsdags var Moster och hälsade på. Vi hämtade henne på Södervärn och åkte sen hem och grillade och satt i uterummet och åt biff och aioli och klyftpotatis och sallad. Vi hade det jättetrevligt och drack vin och pratade och tittade på foto. Det blev inte så jättesent, som tur var, vi kom väl i säng vid midnatt eller så. Jag steg inte upp särskilt tidigt igår, men ändå var jag sugen på att gå och lägga mig vid åtta igår kväll. Jag lyckades hålla mig vaken ända till nio då jag somnade i soffan. Sen sov jag som en gris hela natten, i sängen, inte i soffan... Det är den här värmen som tar slut på mig!

Jag är konstigt mätt så att det känns som om jag håller på att spricka. Jag förstår det inte, så himla mycket ostfondue åt jag ju inte igår...? Och så känns det som om jag har druckit alldeles för mycket. Vatten alltså. Det känns som om jag svalt ett hav. Eller åtminstone en sjö...

Ja, ja, nu är det i alla fall fredag och ikväll ska vi äta Bookmaker Toast. Det ska bli gott!

Inga kommentarer: