tisdag, juni 16, 2009

Äntligen!!!

För ett par veckor sen beställde jag några nagellack från USA. Jag har gjort det massor med gånger och det brukar inte vara några problem. Den här gången beställde jag inte från mitt vanliga ställe och det tog lite längre tid. Jag tänkte inte så mycket på det utan blev jätteglad när jag fick en lapp från posten i fredags. Anledningen till att det tagit lite längre tid var att paketet fastnat i tullen. Det är ju lite trist, men det är första gången så det gör inte så mycket. Det blir ändå mindre än halva priset för lacken.

Vi åkte till posten i fredagskväll för att hämta mina lack, men de var inte där. Mitt paket var inte ankomstregistrerat och de bakom disken visste inte vad de skulle göra, de tyckte det var jättekonstigt att jag redan fått en lapp om att jag skulle hämta paketet så de sa åt mig att komma på måndag, dvs igår. Vi spårade paketet på postens hemsida och såg att det lämnat posten i Arlöv och var på väg till Coop i Arlöv för utdelning. Mycket konstigt tyckte vi att mitt paket inte kommit fram, men vi åkte dit igår för att hämta mitt paket. Samma sak som i fredags. Mitt paket var inte ankomstregistrerat och de visste inte vad de skulle göra. De hävdade att paketet inte kommit fram. Jag sa att det stod på postens hemsida att det lämnat posten i Arlöv och borde vara framme på Coopposten.

-Nä, det har inte lämnat Posten.
-Jo, envisades jag, det står att det har lämnat Posten.
-Nä, det är inte ankomstregistrerat här.
-Finns det ingen möjlighet att ni har missat att ankomstregistrera det då, sa jag
-Nä, det finns för många paket, det går inte att kolla. Ni får ringa till Posten i morgon.

Jag blev förstås skitsur över deras ohjälpsamhet och oservice och för att de lät som om det var mitt problem att de gjort av med mitt paket och gick därifrån i rask takt. Min man försökte lugna ner mig och lovade att ringa till Posten och kolla vad som hänt.

Idag ringde min man till Posten och pratade med en tjej som lovade att undersöka saken och återkomma. En liten stund senare ringde hon och meddelade att paketet fanns hos Coop i Arlöv. Precis vad jag misstänkt hela tiden! Min man ska åka och hämta paketet själv. Han vill inte att jag ska bli arg och skälla ut postpersonalen en gång till...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så de hittade ditt paket till slut, vilken tur!

//Ingrid

åsa sa...

Ja! Tur för dem!!! :-)